Kaffe- og sjokoladesmaking
Om kurset
Vigdis Rosenkilde og rRebel Coffee Academy har gleden av å presentere to timer med deilige smakskombinasjoner og spennende kunnskap innen kaffe- og sjokoladefagene. Dere vil få en innføring i kaffens og sjokoladens spennende historie. Vi snakker om ulike produksjonsmetoder, etiske utfordringer og typiske kjennetegn på kaffe og kakao fra ulike land. Dere vil få smake på fire forskjellige håndbryggede kaffer av høy kvalitet fra forskjellige brennerier i Norge og fire forskjellige sjokolader laget av «fine flavour» kakao fra utvalgte områder i Peru. Vi har valgt ut fire kombinasjoner som gir dere en helt spesiell smaksopplevelse. Vigdis Rosenkilde er sertifisert kakao- og sjokoladesmaker, kakao-sourcer, chocolatier og sjokolademaker. Hun er svært kunnskapsrik i sitt fag og holder mange forskjellige kurs om kakao og sjokolade. Kurset holdes hos rRebel Coffee Academy i Tromsøgata 5B på Rodeløkka. Velkommen til en lærerik og smakfull aften!
Kommende kurs
Avbestillingsregler
Vennligst ta kontakt med oss senest 24 timer før kurset starter for å flytte eller kansellere kurset.
Kontaktinformasjon
Tromsøgata 5B, Oslo, Norge